Friday, August 5, 2011

YURAN PERAMAH

salam semua, seperti diwar warkan, kami sedang mengemas kinikan akaun peramah. so,untuk process pembayaran keahlian, sila gunakan akaun MAYBANK 562021601480 PERSATUAN ALUMNI MAAHAD HAMIDIAH KAJANG.untuk akaun ni, anda bole guna www.maybank2u.com/ yuran dikenakan seperti yang termaktub dalam persatuan's constitution details as follows:

PENDAFTARAN ahli RM10,
RENEW KEAHLIAN RM50 PER ANNUM,
dan KEAHLIAN SEUMUR HIDUP RM250 SAHAJA....

setelah membuat pembayaran keahlian tersebut, tuan/puan dikehendaki menghantar slip pembayaran tersebut secara email ke peramah20112013@gmail.com (kami sedang usaha kan fax machine) sekiranya tuan/puan gagal berbuat demikian didalam tempoh 3 hari bekerja, maka pihak ajk peramah akan mengganggap pembayaran tersebut sebagai DERMA IKHLAS daripada tuan/puan dan keahlian tuan/puan dikira masih tertunggak.

ingin saya memetik persatuan kita punya perlembagaan....

"setiap tahun pada bulan januari setiap ahli mestilah menjelaskan yuran keahlian, ahli yang tidak membayar yuran keahlian 2 tahun berturut-turut maka akan terlucutlah keahlian persatuan"

kesinambungan sesuatu persatuan terletak pada sumber kewangan. Remember our Objektif utama adalah untuk pembangunan Alumni dan sekolah maahad sendiri.. so minta semua ahli memberikan kerjasama demi persatuan kita… sebarang persoalan boleh diajukan kepada saya sendiri… sekian terima kasih.Bendahari Kehormat
Situ Husna Basir aka Cuna
July 22 at 5:26pm

No comments:

Post a Comment